Grilovaná skopová žebra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 495 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 23 g
- Sodík 487 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 111 mg
- Draslík 92 mg
- Vláknina 888.3 mg
- Vitamín A 888.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Skopová žebírka nasekáme na porce, naklepeme, potřeme tlučeným kořením, solí a proložíme kolečky cibule, pokapeme vínem a dáme dvě
-
2
hodiny odležet.
-
3
Maso vyjmeme z marinády, potřeme olejem a grilujeme po obou stranách
-
4
(každou stranu 8 minut). V průběhu grilování potíráme střídavě olejem a marinádou.