Carpaccio z hovězího masa s pecorinem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 328 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 19 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 47.3 mg
- Draslík 499.3 mg
- Vláknina 919.8 mg
- Vitamín A 919.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího papíru potřeného rostlinným olejem, naklepeme a v lednici vychladíme.
-
2
Do středu talíře urovnáme listy rukoly, kolem poklademe plátky masa, zakápneme balsamicem a olivovým olejem, ochutíme pepřem, posypeme hoblinami pecorina a podáváme.