Klobásy na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 500 g Klobása vepřová
  • 500 g Cibule
  • 120 ml Med včelí
  • 70 ml Víno červené
  • 1 kávová lžička Chilli paprička
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 839 kcal
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 59 g
  • Sodík 1276 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 123.3 mg
  • Draslík 811.9 mg
  • Vláknina 5886.7 mg
  • Vitamín A 5886.7 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.6 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.

  • 2

    Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.

  • 3

    Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.

Komentáře k receptu