Klobásy grilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4407 kcal
- Sacharidy 148 g
- Tuky 351 g
- Sodík 7748 mg
- Bílkoviny 151 g
- Uhlovodany 148 g
- Cholesterol 740 mg
- Draslík 3970.6 mg
- Vláknina 17660 mg
- Vitamín A 17660 mg
- Vitamín B6 2.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.2 mg
- Vitamín E 5.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Klobásy dáme do hrnce a 5 minut vaříme na mírném ohni. Poté je necháme okapat.
-
2
Zapneme si troubu na gril, klobásy srovnáme na plech a potřeme marinádou. Po 1 minutě obrátíme a znovu je potřeme marinádou, takto pokračujeme po dobu asi 10 minut, dokud nejsou klobásy hotové.
-
3
Na plech naklademe cibuli nakrájenou na kolečka a ogrilujeme ji, občas s ní zamícháme. Osmahnutou cibuli podáváme ke klobásám.