Balkánské jachniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 748 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 64 g
- Sodík 86 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 153.9 mg
- Draslík 127.5 mg
- Vláknina 2513.2 mg
- Vitamín A 2513.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Promícháme mleté maso, rýži, nakrájenou cibuli, vejce a žloutek, sůl a sladkou papriku.
-
2
Karbanátky tvarujeme do koulí a skládáme do pekáče.
-
3
Na dno dáme kolečka cibule s feferonkami a bobkový list. Podlijeme a doměkka pečeme.