Balkánské jachniny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Rýže dušená
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Bobkový list
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 kg Maso mleté - mix
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 748 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 64 g
  • Sodík 86 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 153.9 mg
  • Draslík 127.5 mg
  • Vláknina 2513.2 mg
  • Vitamín A 2513.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Promícháme mleté maso, rýži, nakrájenou cibuli, vejce a žloutek, sůl a sladkou papriku.

  • 2

    Karbanátky tvarujeme do koulí a skládáme do pekáče.

  • 3

    Na dno dáme kolečka cibule s feferonkami a bobkový list. Podlijeme a doměkka pečeme.

Komentáře k receptu