Skopový ovar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 600 g Skopová plec
  • 5 g Sůl
  • 60 g Zelenina kořenová
  • 5 g Pepř černý celý
  • 1 ks Bobkový list
  • 4 ks Nové koření celé
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 534 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 510 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1064.1 mg
  • Vláknina 14189.8 mg
  • Vitamín A 14189.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 29.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Odleželé maso omyjeme, dáme do vařící vody, osolíme a pomalu vaříme. Před dovařením přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli a veškeré koření. Hotové maso vyndáme, vývar přecedíme a vložíme na kolečka pokrájené brambory, které uvaříme doměkka.

  • 2

    Vařené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborem.

Komentáře k receptu