Skopový ovar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 534 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 35 g
- Sodík 510 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1064.1 mg
- Vláknina 14189.8 mg
- Vitamín A 14189.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci uvedeme vodu k varu. Odleželé maso omyjeme, dáme do vařící vody, osolíme a pomalu vaříme. Před dovařením přidáme nakrájenou zeleninu, cibuli a veškeré koření. Hotové maso vyndáme, vývar přecedíme a vložíme na kolečka pokrájené brambory, které uvaříme doměkka.
-
2
Vařené maso podáváme s vařenou zeleninou a bramborem.