Skopový pekáč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 564 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 47 g
- Sodík 588 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 97 mg
- Draslík 1087.7 mg
- Vláknina 10078.6 mg
- Vitamín A 10078.6 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na velké kostky. Smícháme je s nakrájenou cibulí. Vložíme na dno pekáče. Na ně poklademe na větší kousky nakrájené maso, na plátky nakrájené lilky, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou, přilijeme vývar s drceným česnekem se solí a kořením. Zakapeme olejem a dusíme v troubě, před koncem přidáme nakrájená rajčata a doděláme.