Jehněčí rizoto z vnitřností
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 596 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 72 g
- Sodík 687 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 328.1 mg
- Draslík 687.6 mg
- Vláknina 11707.5 mg
- Vitamín A 11707.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 89.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve velkém hrnci v osolené vodě uvaříme omyté vnitřnosti s očištěnou kořenovou zeleninou. Vnitřnosti vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
-
2
Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, papriky nakrájené na nudličky, kmín, vnitřnosti a vše necháme osmahnout.
-
3
Vsypeme spařenou rýži, podle potřeby přilijeme osolenou vodu a dusíme doměkka.