Brambory bylinkové s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 26 g
- Sodík 217 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 37.5 mg
- Draslík 954 mg
- Vláknina 13287.2 mg
- Vitamín A 13287.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 42.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci s vroucí vodou uvaříme nakrájené brambory doměkka, poté scedíme.
-
2
Rozpustíme v pánvi máslo, přidáme červenou cibuli nakrájenou na 8 dílů, rozetřený česnek, citronovou šťávu a vaříme 3 minuty. Přidáme uvařené brambory a promícháme. Pod pokličkou vaříme 25 minut.
-
3
Brambory posypeme tymiánem, osolíme, opepříme a ihned podáváme.