Rajčatové čatní s feferonkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Cukr moučkový
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 32 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 64 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 249.6 mg
  • Vláknina 2986 mg
  • Vitamín A 2986 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.4 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a rozmačkáme vidličkou. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli a feferony. Ochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou. Promícháme a podáváme jako součást přílohy.

Komentáře k receptu