Zelenina s mozzarellou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 377 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 18 g
- Sodík 582 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 35.7 mg
- Draslík 2099.6 mg
- Vláknina 23459.8 mg
- Vitamín A 23459.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 481.9 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Květák a brokolici omyjeme a odstraníme košťál. Rozdělíme na drobné růžičky,přepůlíme kapustu. V osolené vodě povaříme 10 minut připravenou zeleninu.
-
2
Na tenké plátky nakrájíme omytá rajčata.
-
3
Formu na zapékání vymažeme, plníme vždy jednou řadou zeleniny,jednou řadou mozzarelly. Postupujeme, dokud máme suroviny. Poté posypeme solí a pepřem.
-
4
V předehřáté troubě zapékáme 20 minut.