Salát z růžičkové kapusty s jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Kapusta růžičková
  • 200 g Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Olej olivový
  • 2 ks Rajčata
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 85 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 84 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 244.2 mg
  • Vláknina 6020 mg
  • Vitamín A 6020 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v páře doměkka.

  • 2

    Očištěnou papriku, oloupanou cibuli a omytá rajčata nakrájíme na kostičky a vsypeme do mísy. Přidáme vychladlé kapustičky.

  • 3

    Jogurt smícháme s olivovým olejem, podle chuti osolíme a vmícháme k zelenině.

  • 4

    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu