Domácí tatarská omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 ml Majonéza
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 372 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 1492 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 74.4 mg
  • Vláknina 3365.8 mg
  • Vitamín A 3365.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.8 mg
  • Vitamín E 6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, okurku, kapary a petrželovou nať nasekáme najemno, smícháme s majonézou, cukrem, solí a pepřem.

  • 2

    Necháme v chladu.

Komentáře k receptu