Uríské rybí kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 176 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 2 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 4.1 mg
- Draslík 203.9 mg
- Vláknina 3801.1 mg
- Vitamín A 3801.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso vložíme do mísy, zalijeme jogurtem a necháme cca 60 minut odpočinout.
-
2
Cibuli nasekáme a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Vložíme rybu i s jogurtem, všechno koření, ochutíme solí, promícháme a na mírném plameni necháme dusit doměkka. Ihned podáváme.