Uríské rybí kari

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 125 g Jogurt bílý
  • 500 g Filé rybí
  • 0.25 kávová lžička Zázvor mletý
  • 0.5 kávová lžička Kardamom
  • 0.25 kávová lžička Skořice mletá
  • 0.5 kávová lžička Hřebíček
  • 4 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 0.18 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 176 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 78 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 4.1 mg
  • Draslík 203.9 mg
  • Vláknina 3801.1 mg
  • Vitamín A 3801.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso vložíme do mísy, zalijeme jogurtem a necháme cca 60 minut odpočinout.

  • 2

    Cibuli nasekáme a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Vložíme rybu i s jogurtem, všechno koření, ochutíme solí, promícháme a na mírném plameni necháme dusit doměkka. Ihned podáváme.

Komentáře k receptu