Bramboráky s cibulí a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 900 g Brambory
  • 50 g Sýr Gruyére
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 0.11 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 260 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 13.8 mg
  • Draslík 995.4 mg
  • Vláknina 12400.5 mg
  • Vitamín A 12400.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme v osolené vodě a necháme vystydnout. Oloupeme slupku a nastrouháme. Dáme do větší nádoby, vmícháme nastrouhanou cibuli, sýr a petrželku. Osolíme, opepříme, bramborové těsto rozdělíme na 4 díly a zformujeme do koláčů.

  • 2

    Olivový olej rozpálíme ve woku a smažíme 5 minut z každé strany.

  • 3

    Poté bramboráky okamžitě podáváme.

Komentáře k receptu