Papriková salsa s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 0 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 178.2 mg
- Vláknina 3428.8 mg
- Vitamín A 3428.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelenou papriku omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Mango omyjeme a dužinu nakrájíme na kostičky. Jarní cibulku očistíme a na jemno nasekáme. Koriandr a pažitku omyjeme, osušíme a nasekáme.
-
2
V misce smícháme papriku, mango, jarní cibulku, koriandr, pažitku, golden sirup, limetkovou šťávu, na jemno nasekanou chilli papričku, sůl, pepř a vše důkladně promícháme.
-
3
Uložíme do chladničky a necháme 60 minut odpočívat, poté můžeme podávat.