Hovězí maso vařené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 246 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 10 g
- Sodík 223 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 101.3 mg
- Draslík 493.5 mg
- Vláknina 283.3 mg
- Vitamín A 283.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pod tekoucí vodou maso opláchneme, dáme vařit do osolené vody a přidáme kousek cibule.
-
2
V průběhu vaření maso obrátíme, obzvláště tehdy, pokud připravujeme málo vývaru.
-
3
Správně uvařené maso by nemělo být tuhé a zároveň by se nemělo rozpadat.
-
4
Uvařené maso nakrájíme na tenké plátky přes vlákno, vyskládáme na talíř a polijeme trochou vývaru, aby nebylo suché.