Salát paprikový pestrobarevný

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 25 g Olivy černé
  • 50 g Ančovičky konzervované
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Cuketa
  • 2 ks Paprika žlutá
  • 2 ks Paprika červená
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.27 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Bazalka
  • 1 polévková lžíce Balsamico ocet
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 74 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 712 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 10.6 mg
  • Draslík 297.3 mg
  • Vláknina 3737.3 mg
  • Vitamín A 3737.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 113.7 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na klínky nakrájíme cibuli, papriky zbavíme semínek a nakrájíme na plátky. V pánvi rozpálíme olej, přidáme pokrájenou cibuli, papriky, cukety a rozetřený česnek a smažíme 20 minut.

  • 2

    Přidáme ančovičky, ocet, sůl, pepř a rozpůlené a vypeckované olivy a vše promícháme a necháme vychladnout.

  • 3

    Na talíře upravíme směs a posypeme bazalkou.

Komentáře k receptu