Rychlý salát fazolový
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 346 g
- Sodík 404 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 474.8 mg
- Vláknina 21324.2 mg
- Vitamín A 21324.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Konzervovanou cizrnu necháme okapat a dáme do salátové mísy. Očistíme a na plátky nakrájíme mrkev. Na malé kousky pokrájíme jarní cibulky. Na silnější plátky a ty na čtvrtky nakrájíme okurku.
-
2
K cizrně přidáme mrkve, jarní cibulky a okurku a promícháme. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
-
3
Červenou papriku nakrájíme na proužky, naaranžujeme je na vrch salátu.
-
4
Ihned podáváme.