Kuřecí játra na rožni

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Játra kuřecí
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 308 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 130 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 375 mg
  • Draslík 267.8 mg
  • Vláknina 2416.3 mg
  • Vitamín A 2416.3 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra nakrájíme na kousky, nabodáme na rožeň, potřeme máslem, pokapeme citronovou šťávou a opékáme po všech stranách na prudkém ohni. Mezitím průběžně potíráme máslem. Hotové maso osolíme a ochutíme pepřem.

Komentáře k receptu