Tlačenkový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Tlačenka tmavá lidová
  • 400 g Fazole bílé
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 665 kcal
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 75 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 63 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1843.7 mg
  • Vláknina 31394.8 mg
  • Vitamín A 31394.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tlačenku nakrájíme na kostky, přidáme scezené červené fazole, cibuli na kolečka, feferonku na kolečka a promícháme.

  • 2

    Zalijeme směsí z octa, oleje, soli a pepře.

  • 3

    Posypeme jarní cibulkou a podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu