Bylinková smetanová omáčka s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 162 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 11 g
- Sodík 209 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 262.8 mg
- Draslík 253.1 mg
- Vláknina 2402.8 mg
- Vitamín A 2402.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 194 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté ředkvičky jemně nastrouháme.
-
2
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.
-
3
Smetanu smícháme s mlékem, přidáme nasekané bylinky a podle chuti osolíme a opepříme. Dobře promícháme a necháme vychladit.
-
4
Ředkvičky rozdělíme do misek a přelijeme omáčkou. Každou porci doplníme uvařeným vejcem nakrájeným na dílky.
-
5
Podáváme jako studený předkrm.