Bramborové pečínky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 23 g
- Sodík 223 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 1094.9 mg
- Vláknina 13222.2 mg
- Vitamín A 13222.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 37.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dobře omyté a osušené brambory rozložíme na suchý plech a ve slupce upečeme za občasného promíchání doměkka. Po upečení brambory vidličkou roztrhneme, aby vyšla pára.
-
2
V míse brambory promícháme s máslem, prolisovaným česnekem, solí, pepřem a drceným kmínem.
-
3
Podáváme s podmáslím.