Bramborové pečínky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Brambory
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 800 ml Mléko - podmáslí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 6 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 418 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 223 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 1094.9 mg
  • Vláknina 13222.2 mg
  • Vitamín A 13222.2 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 37.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dobře omyté a osušené brambory rozložíme na suchý plech a ve slupce upečeme za občasného promíchání doměkka. Po upečení brambory vidličkou roztrhneme, aby vyšla pára.

  • 2

    V míse brambory promícháme s máslem, prolisovaným česnekem, solí, pepřem a drceným kmínem.

  • 3

    Podáváme s podmáslím.

Komentáře k receptu