Jablka pečená na medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
- Sacharidy 98 g
- Tuky 9 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 98 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1009.6 mg
- Vláknina 23996.5 mg
- Vitamín A 23996.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 101.2 mg
- Vitamín E 3.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasekané ovoce smícháme s medem, skořicí, nasekanými ořechy a lžící rumu. Z jablek vyndáme jadřinec, tak abychom jablko
-
2
neponičili, nejlépe škrabkou, kterou obkroužíme celý jadřinec a vyndáme.
-
3
Dáme do zapékací nádoby, pokapeme citrónem, naplníme směsí ovoce a pečeme asi 30-40 minut doměkka.