Řecká polévka z drůbežího vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 466 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 19 g
- Sodík 851 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 300.2 mg
- Draslík 40.5 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci rozkvedláme žloutky. Zašleháme do nich najemno nastrouhaný sýr a na mírném ohni za stálého šlehání roztavíme.
-
2
Do základu za stálého míchání přiléváme horký drůbeží vývar. Polévku odstavíme z plotny a ochutíme solí a pepřem.