Klobásy ze zvěřiny

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 330 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 100 g Paprika mletá sladká
  • 100 g Sůl
  • 100 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 6 stroužek Česnek
  • 1 kg Srnčí plec
  • 1.2 kg Vepřový bok
  • 0.5 polévková lžíce Paprika mletá pálivá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 899 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 72 g
  • Sodík 3971 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 199.4 mg
  • Draslík 785.2 mg
  • Vláknina 7632.5 mg
  • Vitamín A 7632.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.5 mg
  • Vitamín E 4.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Srnčí plec umeleme se sýrem, bůček nakrájíme nadrobno, česnek utřeme se solí.

  • 2

    V míse smícháme mleté maso se sýrem, přilijeme vodu a řádně promícháme. Poté přimícháme bůček, česnek, koření a promícháme. Směs plníme do čistých střívek, přes noc uložíme do chladničky a poté vyudíme.

  • 3

    Klobásy podáváme vychlazené.

Komentáře k receptu