Mleté hovězí maso s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 325 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 19 g
- Sodík 254 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 319.3 mg
- Draslík 827.8 mg
- Vláknina 4308 mg
- Vitamín A 4308 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpálené pánvi na másle opečeme mleté maso, osolíme a 5-6 minut mícháme.
-
2
Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a oloupanou, nasekanou cibulku. Vše chvíli dusíme pod pokličkou.
-
3
K podušenému masu vmícháme rozšlehaná vejce a necháme je ztuhnout.
-
4
Můžeme podávat s tmavým chlebem.