Rožněná štika s bylinkami a zeleninou po řecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 3 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 100 mg
- Draslík 281.8 mg
- Vláknina 9569.8 mg
- Vitamín A 9569.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykuchanou rybu očistíme, nařízneme vně podél páteře a dovnitř dáme petržel, bazalku a rozmarýn. Přidáme plátky citronu a jednu cibuli.
-
2
Rybu potřeme olejem, pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami, ochutíme solí a pepřem, zabalíme do alobalu a grilujeme cca 30min.
-
3
Rajčata a zbylou cibuli také zlehka opečeme.