Kapusta vařená ve vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 11 g
- Sodík 878 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 3255.4 mg
- Vláknina 20210 mg
- Vitamín A 20210 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 604.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapustu omyjeme, rozpůlíme a uvaříme ve vývaru tak, aby zůstala mírně tuhá.
-
2
Na hluboký talíř dáme půlku kapusty a přelijeme dvěma naběračkami vývaru. Posypeme sekanou petrželovou natí.