Hrášek dušený s hlávkovým salátem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hrášek
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 4 ks Cibule
  • 1 ks Salát hlávkový
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 230 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 451 mg
  • Vláknina 17590 mg
  • Vitamín A 17590 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 57.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na rozehřáté máslo dáme cukr, cibuli nakrájenou na čtrvtky, přidáme hrášek a osolíme.

  • 2

    Potom přidáme omytý salát nakrájený na proužky a vše dodusíme.

  • 3

    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu