Salát z fazolových lusků s majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 26 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 52.7 mg
- Draslík 263.8 mg
- Vláknina 6750 mg
- Vitamín A 6750 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky zbavíme vláken a uvaříme v menším množství osolené vody. Necháme okapat.
-
2
Potom fazolky drobně nakrájíme a vložíme do marinády z octa, oleje, soli a cukru. Necháme asi hodinu uležet.
-
3
Nakonec fazolky smícháme s majonézou. Podáváme s bílým chlebem.