Fazolové lusky dušené v oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 32 g
- Sodík 67 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 17.5 mg
- Draslík 279.9 mg
- Vláknina 6947.3 mg
- Vitamín A 6947.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do kastrolu vložíme nakrájené fazolky, osolíme, přidáme česnek, pepř, olej, vodu a petrželovou nať. Dusíme pod pokličkou doměkka a pokud se voda vydusí dřív, než fazolky změknou, ještě je podlijeme.
-
2
Hotové fazolové lusky musí být pouze v oleji. Podáváme je k vařenému masu.