Fazolové lusky s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 14 g
- Sodík 144 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 258 mg
- Draslík 330.6 mg
- Vláknina 6710 mg
- Vitamín A 6710 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky vložíme na rozehřáté máslo a osolíme. Pod pokličkou je dusíme doměkka a během dušení jen nepatrně podléváme, aby se ke konci vydusila šťáva.
-
2
Potom přilijeme osolená vejce rozkvedlaná s mlékem a bez míchání necháme ztuhnout.
-
3
Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželovou natí.