Vepřová ovarová hlava

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 40 g Sůl
  • 3000 g Vepřová hlava
  • 1 g Pepř černý celý
  • 5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 889 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 72 g
  • Sodík 1818 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 303.9 mg
  • Draslík 517.2 mg
  • Vláknina 393 mg
  • Vitamín A 393 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou hlavu pečlivě opálíme, očistíme a vydrhneme kartáčem ve vlažné vodě. Opláchneme ji, vložíme do vařící vody, osolíme a přidáme pepř a rozkrájenou cibuli. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

  • 2

    Uvařenou vepřovou hlavu vyjmeme a vykostíme.

  • 3

    Při podávání pokrm porcujeme tak, aby bylo v každé porci maso z jednotlivých částí hlavy.

Komentáře k receptu