Celerový salát vařený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 125 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 4 g
- Sodík 151 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 638.7 mg
- Vláknina 19176.6 mg
- Vitamín A 19176.6 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
-
2
Z uvedených přísad připravíme marinádu a celer v ní uvaříme. Necháme jej v marinádě vychladnout a vyndáme koření.
-
3
Salát podáváme k masu, luštěninám nebo jako předkrm.