Jablečný punč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 233 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 0 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 289.7 mg
- Vláknina 4600 mg
- Vitamín A 4600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červené víno, džus, cukr a plátky citrónu ohřejeme, přidáme koření do svařeného vína a necháme min. 10 minut louhovat.
-
2
Čtvrtky jablek nakrájíme a rozdělíme do sklenic, zalijeme horkým punčem a ihned podáváme.