Marocká červená řepa s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 13 g
- Sodík 216 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 471.8 mg
- Vláknina 8690.8 mg
- Vitamín A 8690.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou červenou řepu uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.
-
2
V míse smícháme olivový olej, citronovou šťávu, cukr, římský kmín, sůl a pepř. Směs dobře prošleháme. Přisypeme řepu, oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a nasekanou petrželku. Vše promícháme.
-
3
Salát podáváme vychlazený.