Masový kotlík s vepřovou hlavou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 943 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 109 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 39 g
- Cholesterol 235.5 mg
- Draslík 1889.3 mg
- Vláknina 16112 mg
- Vitamín A 16112 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 221.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso dáme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou. Uvedeme k varu a vaříme 90 minut. Poté přidáme očištěnou zeleninu a koření.
-
2
Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Kapustu vmícháme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.
-
3
Brambory uvaříme v troše vývaru a servírujeme s uvařeným masem a zeleninou.