Bramborový salát s celerem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 21 g
- Sodík 694 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 327.1 mg
- Draslík 1310.8 mg
- Vláknina 14372.7 mg
- Vitamín A 14372.7 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Poté je oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme je do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájený naložený celer, který jsme scedili a nechali okapat. Přidáme uvařená vejce nakrájená na stejné kostičky, ochutíme solí, pepřem a octem. Salát lehce promícháme s olivovým olejem.