Pečená mořská štika s pomeranči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 201 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 6 g
- Sodík 193 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 111.9 mg
- Draslík 393.1 mg
- Vláknina 66 mg
- Vitamín A 66 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety osolíme, pokapeme citronovou šťávou, dáme péct v ohnivzdorné míse vymazané olejem. Trouby předehřejeme na 240 °C a pečeme zhruba čtvrt hodiny.
-
2
Poté mísu z trouby vyndáme, na každou porci ryby položíme plátek oloupaného pomeranče bez jader, lžíci rozmrazených krevet, přikryjeme plátkem sýra. Filety vrátíme do trouby a zapékáme, až sýr zezlátne.