Africká omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 10 g
- Sodík 518 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 368.4 mg
- Draslík 708.2 mg
- Vláknina 12882.5 mg
- Vitamín A 12882.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.2 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli nakrájenou nadrobno. Cibuli přendáme do mísy, přidáme pepř, sůl, kmín, nasekanou bazalku a uvařené fazole, nakonec vmícháme ušlehaná vejce. Na pánvi rozpálíme máslo, a připravenou hmotu na něj nalijeme. Smažíme asi 7 minut z každé strany, opatrně obracíme, aby se omeleta neroztrhla.