Bramborový salát s olejem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 171 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 7 g
- Sodík 3450 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 670.1 mg
- Vláknina 14291.8 mg
- Vitamín A 14291.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájené okurky, cibuli (spaříme ji v sítu, necháme dobře okapat a vychladnout), osolíme, opepříme, ochutíme octem a promícháme s olejem.