Limetová treska
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 8 g
- Sodík 128 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 64.8 mg
- Draslík 833.8 mg
- Vláknina 2382.5 mg
- Vitamín A 2382.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.7 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme limetovou kůru a šťávu, citrónovou šťávu, olivový olej, med, estragon, petržel a černý pepř.
-
2
Do zapékací misky dáme tresku a zalijeme ji limetovou směsí. Misku zakryjeme alobalem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 200°C asi 20 minut, nebo dokud ryba není měkká a nezačne se rozpadat na díky. Ozdobíme čerstvým estragonem a plátky limety.