Pavlovy s borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 5 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 17.2 mg
- Draslík 31 mg
- Vláknina 900 mg
- Vitamín A 900 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bílky ušleháme s cukrem, škrobem a octem do tuhého sněhu.
-
2
Na plech s pečícím papírem vyznačíme 16 koleček, 8 cm v průměru, rozdělíme na ně sníh a pečeme na 120°C 35 minut.
-
3
Troubu vypneme a necháme v ní pavlovy úplně vychladnout.
-
4
Zdobíme šlehačkou a borůvkami.