Filé zapečené s jablky a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 10 g
- Sodík 122 mg
- Bílkoviny 106 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 13.4 mg
- Draslík 147.1 mg
- Vláknina 4341 mg
- Vitamín A 4341 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé osolíme, obalíme polovinou jemně ustrouhaného křenu a vložíme do žáruvzdorné mísy vymazané máslem. Rybu poklademe plátky jablek, které jsme oloupali a vykrojili jádřince, posypeme zbylým křenem a zakapeme citronovou šťávou. Na závěr rybu poklademe plátky sýra. Mísu vložíme do předehřáté trouby a pečeme, až je sýr zlatavý, asi dvacet minut.