Filé zapečené s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 10 g
- Sodík 137 mg
- Bílkoviny 106 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 13.8 mg
- Draslík 114.7 mg
- Vláknina 3896 mg
- Vitamín A 3896 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé osolíme a vložíme do žáruvzdorné mísy vymazané máslem. Rybu poklademe plátky jablek, které jsme oloupali a vykrojili jsme jádřince, zakapeme citronovou šťávou a zaprášíme kari kořením. Na závěr rybu poklademe plátky sýra. Mísu vložíme do předehřáté trouby a pečeme, až je sýr zlatavý, asi dvacet minut.