Vejce s petrželovým máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 163 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 502.7 mg
  • Draslík 175.8 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce vaříme 4 minuty, potom je vložíme do studené vody a oloupeme. Vejce nesmějí vychladnout.

  • 2

    Oloupaná vejce rozkrojíme napůl a polijeme je rozpuštěným máslem, ve kterém jsme zpěnili nakrájenou petrželovou nať.

Komentáře k receptu