Vejce s petrželovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 20 g
- Sodík 163 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 502.7 mg
- Draslík 175.8 mg
- Vláknina 210 mg
- Vitamín A 210 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce vaříme 4 minuty, potom je vložíme do studené vody a oloupeme. Vejce nesmějí vychladnout.
-
2
Oloupaná vejce rozkrojíme napůl a polijeme je rozpuštěným máslem, ve kterém jsme zpěnili nakrájenou petrželovou nať.