Italská bramboračka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 552 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 107 g
- Sodík 1307 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 908.7 mg
- Vláknina 15505.2 mg
- Vitamín A 15505.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky nakrájíme na kousky. Květák očistíme a rozebereme na malé růžičky. Brambory a mrkev oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.
-
2
Máslo rozpustíme a všechnu zeleninu asi 5 minuty restujeme. Přidáme sůl a pepř a všechno podlijeme drůbežím vývarem.
-
3
Na mírném ohni necháme provařit 10 minut. Vmícháme kukuřičnou krupici. Bylinky opereme, jemně nakrájíme a také přidáme do polévky. Servírujeme talířích.