Italská bramboračka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 150 g Brokolice
  • 150 g Cibule
  • 150 g Květák
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 154 g Mrkev kořen
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 15 g Bazalka
  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 15 g Oregano čerstvé
  • 1 l Vývar drůbeží
  • 2 polévková lžíce Kukuřičná krupice T 600
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 552 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 107 g
  • Sodík 1307 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 908.7 mg
  • Vláknina 15505.2 mg
  • Vitamín A 15505.2 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 74 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolky nakrájíme na kousky. Květák očistíme a rozebereme na malé růžičky. Brambory a mrkev oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.

  • 2

    Máslo rozpustíme a všechnu zeleninu asi 5 minuty restujeme. Přidáme sůl a pepř a všechno podlijeme drůbežím vývarem.

  • 3

    Na mírném ohni necháme provařit 10 minut. Vmícháme kukuřičnou krupici. Bylinky opereme, jemně nakrájíme a také přidáme do polévky. Servírujeme talířích.

Komentáře k receptu