Salát ze sýrů s hroznovým vínem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 120 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 200 g Hroznové víno
  • 1 ks Pomeranče
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 400 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 420 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 67.5 mg
  • Draslík 262.8 mg
  • Vláknina 3300 mg
  • Vitamín A 3300 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ementál i nivu nakrájíme na nudličky, opláchnuté hrozny rozpůlíme, větší jadérka vyjmeme. Vše vložíme do mísy, zakapeme olejem, promícháme a necháme vychladit.

  • 2

    Podáváme ozdobené kousky pomeranče i s kůrou.

Komentáře k receptu