Salát z jablek a sýra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 354 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 25 g
- Sodík 61 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 67.5 mg
- Draslík 81 mg
- Vláknina 2443 mg
- Vitamín A 2443 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka zbavíme jádřince, oloupeme, nakrájíme na kostičky a v míse zakapeme šťávou z citronu a pomeranče, sýr nakrájíme na kostičky, přidáme k jablkům, zakápneme worcesterem a olejem. Do směsi vmícháme jemně posekanou petrželovou nať, mírně osolíme, promícháme a hned podáváme.